WordPress är världens mest använda webbplattform.

NorDesign är en webbyrå med flera års erfarenhet av webbproduktion i WordPress. Det finns mängder av bra plugins och specialfunktioner till WordPress, och om så önskas så får ni hjälp att hålla din webbsida uppdaterad.

Integrationer mot WordPress

Behöver ni koppla er webbplats till ett externt system? WordPress går att integrera mot ett antal system, såsom Pyramid, Fortnox mfl. 

WooCommerce

En utmärkt e-handelsplattform i form av ett WordPress-plugin för företag som vill sälja produkter och tjänster online. NorDesign kan åta sig att bygga upp hela lösningen med unik design och koppling mot olika betaltjänster såsom Klarna, PayEx, Paypal, Swish etc. För att i sin tur eventuellt koppla detta vidare till exempelvis ert bokföringssystem. 


Utbildning/guider

Inom kort kommer det finnas möjlighet att köpa enklare guider i såväl text-format som i rörlig/film-format, på olika funktioner som du själv kan göra i WordPress efter avslutat designuppdrag.


Några fördelar med WordPress:

Det går att skapa en webbplats i vilken design som helst. WordPress har en intuitiv administrationspanel. Uppdatering av webbplatsens innehåll görs online. Bygger på öppen källkod och används kostnadsfritt. Plattformen utvecklas ständigt. WordPress rekommenderas av Google för SEO. Man kan uppdatera hemsidan från mobila enheter. Man är som kund inte bunden till en leverantör.